Siste nytt

Hovind-Angermund og Dvergsdal til topps på Gullfjellet

Stian Hovind-Angermund og Eli Anne Dvergsdal vann Gullfjellet Opp i Bergen i dag.

Etter eit snødekt siste parti av løypa opp til Gullfjellet var det to nye vinnarar i det tredje løpet av Ildne motbakkecup 2015. Stian Hovind-Angermund (Varegg Fleridrett) og Eli Anne Dvergsdal (Gular IL) vann på hhv. 45.37 og 55.24 på den ca 8 km lange løypa.

Dette var Stian sitt første løp i Ildne Motbakkecup i år. Sidan leiaren av cupen etter 2.løp ikkje deltok i Gullfjellet Opp, er det no Torstein Tengsareid (Egersunds IK) og Stian Øvergaard Aarvik (Gneist) som leiar cupen, begge med 260 poeng. Daniel Instanes har 3.plassen med 205 poeng.

På kvinnesida er det nettopp Eli Anne Dvergsdal som leiar cupen med 280 poeng. Heidi Weng (IL i BUL), som ikkje deltok i Gullfjellet, har 200 poeng etter å ha vunne dei to første løpa i cupen. På 3.plass følgjer junioren Ingvild Sangesland (Vindbjart IL) med 175 poeng.

Sjå fullstendig poengoversikt etter tre løp her

Ildne motbakkecup held fram med Hestanipa Opp i Vikedal (Rogaland) den 11.juli.

Publisert 20. juni 2015 - sist oppdatert 20. juni 2015
Design og utvikling av Nikolas van Etten 2015 © Motbakkeløpsutvalget - Norsk Friidrett